Arhiv novic

Mladinski olimpijski kamp na Rogli

Danes, 28. avgusta končujejo s pripravami na dve pomembni tekmovanji mladi športniki in športnice, ki so se na Rogli zbrali v ponedeljek.

Miroslavu Cerarju pomembna nagrada

Na Mednarodnemu festivalu športnih filmov na Zlatiboru, je Miroslav Cerar prejel najpomembnejšo nagrado, nagrado za življenjsko delo.

Konec mladinskih olimpijskih iger

V Nandžingu se bodo nocoj končale mladinske olimpijske igre, ki so bile izjemno uspešne tudi za mladinsko olimpijsko reprezentanco Slovenije.

Anže Urankar zlat v Nandžingu

Zadnji slovenski nastop na mladinskih olimpijskih igrah v Nandžingu je slovenski mladinski olimpijski reprezentanci prinesel drugo zlato kolajno.

Mladinsko olimpijsko zlato za rokometaše

Slovenska rokometna reprezentanca je na mladinskih olimpijskih igrah v kitajskem Nandžingu osvojila zlato kolajno, potem ko je v velikem finalu z 31:25 (13:11) ugnala Egipt.

Rokometaši v finalu

Slovenska mladinska olimpijska rokometna reprezentanca se je na mladinskih olimpijskih igrah v kitajskem Nandžingu uvrstila v veliki finale.

Leda Krošelj priskakala do brona

Atletinja Leda Krošelj je slovenski mladinski olimpijski reprezentanci na mladinskih olimpijskih igrah v kitajskem Nandžingu v skoku s palico priskakala bronasto odličje.

Rokometaši v polfinalu

Slovenski rokometaši so v drugi tekmi predtekmovanja premagali Katar 38:23 ter se uvrstili v polfinale mladinskih olimpijskih iger.

Zgodovina