Arhiv novic

OKS-ZŠZ polnopravni član organizacije TAFISA

V okviru 24. Svetovnega kongresa športa za vse, ki se je dogajal med 14. in 18. oktobrom v Budimpešti, je potekala tudi generalna skupščina organizacije TAFISA, ki je uradno potrdila članstvo OKS-ZŠZ.

5. mednarodni kongres športne medicine

Več kot 200 slušateljev , trenerjev, fizioterapevtov, študentov Fakultete za šport in drugih bo poslušalo predavanja eminentnih mednarodnih in domačih strokovnjakov.

Regijska pisarna OKS-ZŠZ v Kopru

Od danes naprej je Olimpijski komite Slovenije-Združenje športnih zvez bogatejši za še eno regijsko pisarno, ki ima sedež na obali.

Olimpijski festival s športnimi ASi

V soboto je bil na Kongresnem trgu Olimpijski festival s športnimi ASi. Otroci so se skozi igro zabavali in spoznavali z različnimi športi.

Sprejem srebrnih odbojkarjev

Predsednik OKS-ZŠZ Bogdan Gabrovec in podpredsednik Iztok Čop sta danes dopoldne sprejela naše odbojkarje ob prihodu na letališče Jožeta Pučnika.

Olimpijski park v Riu dobiva obliko

Približno 290 dni pred olimpijskimi igrami v Rio de Janeiru je po besedah organizatorjev končanih približno 92 odstotkov vseh prizorišč v olimpijskem parku.

Obisk ministra za šport Sri Lanke

Predsednik Olimpijskega komiteja Slovenije - Združenja športnih zvez Bogdan Gabrovec je sprejel ministra za šport Sri Lanke.

Zgodovina