Arhiv novic

Genion Clipping zlati partner OKS ZŠZ

V uvodu redne seje Izvršnega odbora OKS ZŠZ je bila s podpisom partnerske pogodbe podaljšano sodelovanje med OKS in Genion Clippingom, ki ostajata skupaj do leta 2020.

Seja Izvršnega odbora OKS - ZŠZ

Člani Izvršnega odbora Olimpijskega komiteja Slovenije so na redni seji, ki je bila v prostorih Nogometne zveze Slovenije, sprejeli nekaj pomembnih odločitev.

12. seja IO OKS-ZŠZ

v torek ob 15.00 uri bo v Nacionalnem nogometnem centru Brdo 12. redna seja izvršnega odbora Olimpijskega komiteja Slovenije-Združenja športnih zvez.

Trenutno na seznamu 85 slovenskih olimpijskih kandidatov

Na najnovejšem seznamu kandidatov OKS za OI v Riu je trenutno 85 slovenskih športnikov in športnic, največ, po 14, v rokometu in atletiki, 12 je plavalcev, devet judoistov in osem kajakašev na divjih vodah (slalom).

Partner OKS-ZŠZ vas vabi v Ljubno

Partner OKS-ZŠZ Petre šotori tudi letos sodeluje pri organizaciji in izvedbi že pete tekme Svetovnega pokala v ženskih smučarskih skokih.

Messi ne bo nastopil na letošnjih olimpijskih igrah

Argentinski nogometni superzvezdnik Lionel Messi ne bo nastopil na letošnjih poletnih olimpijskih igrah v Rio de Janeiru, razlog za to pa so številne obveznosti na klubskem in reprezentančnem prizorišču.

Zgodovina