Arhiv novic

Isinbajeva županja olimpijske vasi v Sočiju

Ruska atletinja Jelena Isinbajeva, dvakratna olimpijska zmagovalka in svetovna rekorderka v skoku s palico, je bila imenovana za županjo olimpijske vasi v Sočiju.

Obeta se pester športni konec leta

Ne glede na dejstvo, da se približuje konec leta, je pred nami veliko pomembnih dogodkov za slovenski šport, v katere je s svojim delom vpleten tudi OKS.

Iceberg v Sočiju že gostil drsalce

Eno najbolj slikovitih prizorišč OI v Sočiju, bo tudi dvorana Iceberg, kjer bodo gostovali drsalci. Na testni preizkušnji pred OI so tekmovali na iSU Grand Prix Figure skating, ki ga je vodila Tjaša Andree Prosenc.

3. olimpijski tek dveh dežel

OKS skupaj s Športnim društvom Ponca organizira 3. olimpijski tek dveh dežel na katerem se bodo lahko preizkusili smučarski tekači.

Zaposlimo

Podjetje OKS- Olimp, trženje in poslovne dejavnosti v športu d.o.o., objavlja prosto delovno mesto.

Prve evropske igre bodo v Bakuju

Na generalni skupščini Evropskih olimpijskih komitejev (EOC) v Rimu so potrdili izvedbo prvih evropskih iger, ki jih bodo premierno po vzoru olimpijskih iger pripravili junija leta 2015 v Bakuju.

Plakete za najzaslužnejše prostovoljce

Državni svet je v sodelovanju z Zvezo društvenih organizacij Slovenije podelil plakete najzaslužnejšim prostovoljcem med katerimi je tudi športni delavec Janko Kosmina.

Vabilo na delavnico

Umanotera v sodelovanju z Mednarodno akademijo za športne znanosti in tehnologije izvaja projekt Čista zmaga, trajnostni športni dogodki.

Zgodovina