Arhiv novic

13. seja IO OKS

Na seji izvršnega odbora OKS-ZŠZ so sklenili, da nasprotujejo spremembam zakona o lastninskem preoblikovanju Loterije Slovenije.

13. seja Izvršnega odbora OKS

V torek, 12. junija 2012, ob 13.00 uri bo v sejni sobi Športa Ljubljana (Hala Tivoli), Celovša 21, 1000 Ljubljana potekala 13. seja IO OKS.

Šesti olimpijski novinarski klub

Pivovarna Laško, sponzor Teama Slovenie, je gostila olimpijski novinarski klub, kjer so se predstavili veslači, gimnastičarka, tekwondoisti, tenisači in paraolimpijci plavalci.

Kakšen je vaš olimpijski junak?

Olimpijski komite Slovenije in vodilni slovenski digitalni medij Planet Siol.net v letu olimpijskih iger vabita osnovnošolce k pisanju tematskega spisa oz. kratke zgodbe Moj olimpijski junak.

S tovornjakom v London

Si želite športno-navijaške počitnice v Londonu? Pred srečnežem je olimpijska dogodivščina in neprecenljiva izkušnja. A naloga je odgovorna in vse prej kot lahka.

Sonja Roman izpolnila B olimpijsko normo

Slovenska rekorderka Sonja Roman je na atletskem mitingu v nizozemskem Hengelu v teku na 1500 metrov izpolnila normo B za olimpijske igre v Londonu (4:08,90).

Damir Dugonjić evropski prvak

Na evropskem plavalnem prvenstvu v madžarskem Debrecenu je na 50 metrov prsno slovenski plavalec Damir Dugonjić osvojil naslov prvaka.

Zgodovina