Arhiv novic

Mladinske olimpijske igre Lillehamer 2016

Nocoj bo v Lillehamerju slovesna otvoritev 2. zimskih olimpijskih iger. Med 1100 športniki iz 71 držav bo tudi 19 mladih športnic in športnikov iz Slovenije.

Sara Isakovič bo vodja navijaškega letala

OKS, Kompas in sponzorji olimpijske reprezentance Slovenije bodo letos že tretjič zapored zagnali olimpijsko navijaško letalo. Tokrat bo poletelo na olimpijske igre v Rio de Janeiro.

Genion Clipping zlati partner OKS ZŠZ

V uvodu redne seje Izvršnega odbora OKS ZŠZ je bila s podpisom partnerske pogodbe podaljšano sodelovanje med OKS in Genion Clippingom, ki ostajata skupaj do leta 2020.

Seja Izvršnega odbora OKS - ZŠZ

Člani Izvršnega odbora Olimpijskega komiteja Slovenije so na redni seji, ki je bila v prostorih Nogometne zveze Slovenije, sprejeli nekaj pomembnih odločitev.

12. seja IO OKS-ZŠZ

v torek ob 15.00 uri bo v Nacionalnem nogometnem centru Brdo 12. redna seja izvršnega odbora Olimpijskega komiteja Slovenije-Združenja športnih zvez.

Trenutno na seznamu 85 slovenskih olimpijskih kandidatov

Na najnovejšem seznamu kandidatov OKS za OI v Riu je trenutno 85 slovenskih športnikov in športnic, največ, po 14, v rokometu in atletiki, 12 je plavalcev, devet judoistov in osem kajakašev na divjih vodah (slalom).

Partner OKS-ZŠZ vas vabi v Ljubno

Partner OKS-ZŠZ Petre šotori tudi letos sodeluje pri organizaciji in izvedbi že pete tekme Svetovnega pokala v ženskih smučarskih skokih.

Zgodovina