Arhiv novic

Priznanje MOK-a za leto 2011

Področje tokratnega razpisa, ki ga je objavil MOK, se navezuje na »prispevek in odgovornost za razvoj družbeno koristnih programov športa«.

Investitorji kupili olimpijsko vas

Olimpijska vas, ki bo gostila udeležence olimpijskih iger prihodnje leto v Londonu, je že našla končnega uporabnika po igrah.

OKS in projekt POI London 2012

Olimpijski komite Slovenije se na največji športni dogodek v prihodnjem letu pripravlja v skladu s sprejetim projektom in terminskim načrtom.

Neredi v Londonu in olimpijske igre

Čeprav so nemiri v Britaniji zasenčili vse druge dogodke v državi, se nanje prireditelji olimpijskih iger v Londonu niso uradno odzvali.

Novo priznanje za Petro Majdič

Petra Majdič, odlična športnica in velika osebnost, ki je zaznamovala svetovni smučarski tek in na ZOI v Vancouvru spisala zgodbo vseh zgodb, je prejela novo priznanje.

V Trabzonu še ni konec kolajn

V Trabzonu je Žiga Ručigaj na enodnevni cestni dirki osvojil zlato kolajno, srebrno si je v judu priborila Aja Gačnik Zupanc (do 70 kg), Patricija Brolih pa je bila bronasta.

Še ena kolajna za slovenski judo na OFEM-u

Po tem, ko je v torek judoistka Anja Štangar na 11. olimpijskem festivalu evropske mladine osvojila zlato odličje, je za novo veselje v slovenskem taboru poskrbel Adrian Gomboc.

Zgodovina