Arhiv novic

Nov zakon o prostovoljstvu

Evropsko leto prostovoljstva je nevladnim organizacijam prineslo dolgo pričakovani Zakon o prostovoljstvu, ki predstavlja pomemben mejnik v procesih organiziranja prostovoljstva.

Za slovo od OFEM-a peto in osmo mesto

Zadnji tekmovalni dan zimskega olimpijskega festivala evropske mladine v Libercu je od slovenske ekspedicije na sceno stopila smučarska in tekaška sekcija.

Obnovimo skupaj športne objekte

Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih zvez in Helios ponovno podarjata barve in premaze za obnovo športnih objektov. K sodelovanju vabljene športne zveze.

Tretje odličje v Libercu

Za tretjo slovensko medaljo na letošnjem olimpijskem festivalu evropske mladine je poskrbela smučarska tekačica Lea Einfalt. V teku na pet kilometrov v prosti tehniki je bila druga.

Ofem Liberec - dva nastopa, dve kolajni

Alpska smučarka Eli Plut je na OFEM-u v Libercu v slalomu zasedla drugo mesto. Osvojila je še drugo kolajno, do tokratnega zmagoslavja pa so jo ločile pičle tri stotinke sekunde.

Eli Plut zlata v Libercu

Slovenija je že prvi dan zimskega olimpijskega festivala evropske mladine v češkem Libercu osvojila kolajno najbolj žlahtnega leska - zlato v veleslalomu.

Zgodovina