Arhiv novic

Slovenski hokejisti najprej proti domačinom

Slovenija bo na olimpijskih igrah prvič na led stopila na tekmi proti Rusiji, po dnevu počitka pa sledita še obračuna s Slovaško in Združenimi državami Amerike.

Rogla Performance kamp

Sponzor olimpijske reprezentance Slovenije, Unior kovaška industrija, d. d. - Program turizem, je s Performance kampom pripravil sodobne pristope v športnem treniranju na primeru deskanja na snegu.

Putin ukinil vize za športnike

Predsednik Ruske federacije Vladimir Putin je ukinil vize za športnike, ki bodo sodelovali na mednarodnih tekmovanjih v Rusiji.

Nemec Bach napovedal kandidaturo za predsednika Moka

Predsednik nemškega olimpijskega komiteja in podpredsednik Mednarodnega olimpijskega komiteja (Mok) Thomas Bach je na novinarski konferenci v Frankfurtu napovedal kandidaturo za predsednika Moka.

Nastop zvezdnikov iz NHL v Sočiju zdaj bolj verjeten

Olimpijski hokejski turnir v Sočiju, kamor se je z uspešnimi kvalifikacijskimi nastopi prvič uvrstila tudi Slovenija, bo, kot kaže, vendarle postregel z nastopi vseh najboljših igralcev na svetu.

Razpis tečaja

Fakulteta za šport razpisuje tečaj za pridobitev strokovnega naziva kondicijski trener.

Podpisan sporazum o razvoju športa

Minister za izobraževanje, znanost in šport dr. Jernej Pikalo in predsednik OKS-a dr. Janez Kocijančič sta podpisala sporazum o medsebojnem sodelovanju pri razvoju športa v Sloveniji.

Zgodovina