Novice

1.krog natečaja »Odpotuj v London kot novinar« je zaključen

01. junij 2011 Olimpijski marketing 1. krog olimpijskega natečaja je zaključen in znanih je deset posameznikov, ki se bodo še naprej potegovali za obisk predolimpijskega Londona od 27. do 30. 7. 2011.

1. krog olimpijskega natečaja je zaključen in znanih je deset posameznikov, ki se bodo še naprej potegovali za obisk predolimpijskega Londona od 27. do 30. 7. 2011.

 

Olimpijski komite Slovenije skupaj z Dnevnikom izvaja natečaj »Odpotuj v London kot novinar«, prek katerega bosta na prizorišče prihodnjih olimpijskih iger leta 2012 odpotovali dve osebi natanko eno leto pred začetkom olimpijskih iger London 2012. Po prvem krogu, v katerem so posamezniki pošiljali reportaže svojega najljubšega športnega dogodka, trenutka, se bo za obisk Londona v nadaljevanju potegovalo deset oseb – pet moških in pet žensk. Komisijo so s svojimi prispevki, ki je pri ocenjevanju upoštevala predvsem način predstavitve zgodbe, stil pisanja in pravopis, prepričali naslednji posamezniki: Katja Belec, Manuela Ferenčič Meden, Helena Škrl, Sabina Majcen, Vesna Jeras, Iztok Kovačič, Janez Češarek, Marko Roblek, Žiga Koščak in Robert Kožar.

 

Vsem, ki so sodelovali v natečaju se zahvaljujemo za predstavljene zgodbe. Še naprej vam želimo veliko športnih užitkov in zanimivih zgod, ki jih boste z veseljem delili tudi z drugimi.

 

Pred končnim dejanjem, ki bo 25.6.2011 v Kopru, kandidate čaka še intervju, v četrtek, 9.6.2011, med 10. in 12. uro na Dnevniku. Vse podrobnosti bodo zvedeli kandidati prek e-pošte.