Novice

3. tehnični kongres Gimnastične zveze Slovenije

17. januar 2013 Vrhunski Šport, O OKS-ZŠZ Olimpijski komite Slovenije bo v okviru Olimpijskega strokovnega centra z Gimnastično zvezo Slovenije sodeloval pri 3. tehničnem kongresu GZS.

Gimnastična zveza Slovenije organizira 3. Tehnični kongres, ki bo 25. in 26. januarja v Portorožu. Le-ta je, zlasti po vsebinski in strokovni plati bistveno presegel  začetne okvirje, zato so se odgovorni odločili na kongres povabiti predstavnike vseh slovenskih športnih panog, ki v priloženem programu prepoznajo možnost pridobivanja dodatnih znanj in izkušenj. Kongres, na katerem se bo v dveh dneh na teoretičnih in praktičnih delavnicah zvrstilo kar 23 različnih predavateljev, je namreč v marsikaterem smislu presegel gimnastično noto in je tako v organizacijsko-poslovnem delu kot tudi na področju vrhunskega, kakovostnega ter množičnega športa namenjen izjemno širokemu krogu slušateljev.

 

Na Olimpijskem komiteju Slovenije smo z veseljem sprejeli vabilo za sodelovanje z Gimnastično zvezo Slovenije. Sodelujemo pri promociji dogodka, v manjšem delu pa tudi vsebinsko. Kot krovna in združevalna športna organizacija želimo s svojim delovanjem spodbujati tovrstno med-panožno sodelovanje in mreženje znanj, ki ga je na slovenskem ogromno, potrebno pa ga je širiti izven obstoječih okvirov. Tako bomo lahko dosegli in spletli določene povezave, katerih rezultati  bodo pomenili tudi kvalitativni preskok. Skratka, OKS se želi strokovno čim bolj povezati s svojimi članicami in dati njihovemu delovanju dodano vrednost. Tudi zato smo ustanovili Olimpijski strokovni center in ena od oblik delovanja, kot si jo predstavljamo v bodoče, je tudi sodelovanje z NPŠZ in njihovimi programi na način, kot ga že organizira GZS.
 
Vljudno vabimo vse, ki se vam program kongresa Gimnastične zveze Slovenije zdi zanimiv, da se dogodka udeležite in si pridobite nova znanja ter jih skušate povezati s svojim delom. Veseli bomo tudi kakršnihkoli pobud za naprej.

 

Prijave sprejema Gimnastična zveza Slovenije do 23. januarja 2013. V priponkah najdete vabilo in program kongresa, prijavnico na kongres ter formular za rezervacijo hotela.

Vabilo_TK_2013.pdf120 K
Urnik_TK_2013.pdf55 K
Prijavnica_na_kongres.doc55 K
Rezervacija_hotela_TK.doc158 K