Novice

38 športnikov odhaja na OFEM

21. januar 2015 Vorarlberg 2015 Na Bledu se je predstavila reprezentanca Slovenije, ki odhaja na olimpijski festival evropske mladine.

Na Bledu se je predstavila reprezentanca Slovenije, ki bo nastopila na zimskem olimpijskem festivalu evropske mladine v avstrijski deželi Predarlski in Lihtenštajnu.

 

Slovenijo bo zastopalo 38 športnikov (23 fantov in 15 deklet) v sedmih športnih panogah (alpsko smučanje, biatlon, deskanje na snegu, nordijska kombinacija, smučarski skoki, tek na smučeh, umetnostno drsanje).

 

Tekmovanje se bo začelo v nedeljo 25. 1. 2015 in končalo na zadnji januarski dan. Slovenija je na zadnjem zimskem olimpijskem festivalu evropske mladine pred dvema letoma osvojila 10 kolajn, nekateri člani reprezentance pa že nastopajo tudi v svetovnemu pokalu med člani oz. članicami (Anamarija Lampič, Anže Lanišek, Štefan Hadalin).

 

Vse urnike slovenskih nastopov in rezultate lahko spremljate tudi na spletni strani, ostalo dogajanje na igra pa bomo objavljali tudi na družabnih omrežjih olimpijske reprezentance Slovenije (Facebook, Twitter, Instagram).

 

Seznam reprezentance najdete v prilogi.

 

 

Reprezentanca_OFEM_2015.pdf538 K

Predstavitev reprezentance