Novice

Banka SKB, glavni sponzor Teama Slovenia, tudi letos dodatno podpira mlade športnike

14. november 2012 Olimpijski marketing Banka SKB letos že tretje leto zapored pripravlja posebne ugodnosti za mlade športnike, ki prvič vstopajo v krog štipendistov.

Olimpijski komite in banka SKB uspešno sodelujeta že 19 let. Aktivnosti pa niso vezane le na najvišje kategorije slovenskih olimpijcev, saj se vsi dobro zavedamo tudi pomena mladih. Pomemben projekt na področju vrhunskega športa so vsekakor športne štipendije. Banka SKB letos že tretje leto zapored pripravlja posebne ugodnosti za mlade športnike, ki prvič vstopajo v krog štipendistov.

 

Mladim štipendistom, starim do 18 let, bodo v banki SKB ponudili brezplačni Osebni račun za mlade, poleg katerega dobijo še brezplačno pristopnino za SKB NET ter brezplačno Samo moja kartico, ki si jo lahko oblikujejo po svoji želji.

 

Polnoletni štipendisti pa se lahko odločijo tudi za novi ISIC osebni račun, ki ga spremlja SKB ISIC VISA debetna kartica. Partnerska kartica, ki so jo v SKB pripravili v sodelovanju s STA Ljubljana, združuje lastnosti VISA debetne kartice osebnega računa in ISIC izkaznice. To pomeni, da ena kartica prinaša več kot 40.000 ugodnosti po celem svetu, istočasno pa se jo lahko uporablja za opravljanje spletnih nakupov, dvigovanje na bankomatih ter plačevanje doma in po svetu.

 

Brezplačen ISIC osebni račun prinaša še dodatne ugodnosti:
 brezplačni dvigi na vseh bankomatih v Sloveniji ter po Evropi, kjer je plačilno sredstvo evro,
 brezplačno pristopnino in mesečno uporabo Sodobnih bančnih poti,
 polovično mesečno članarino za VISA kartico z odloženim plačilom.
To pa še ni vse! Banka SKB imetnikom kartice ob zadostni porabi na računu krije tudi letni strošek ISIC izkaznice, ki je del SKB ISIC VISA debetne kartice. Več informacij na www.skb.si/mladi