Novice

Banka SKB ostaja glavni sponzor OKS najmanj do OI Tokio 2020

16. april 2016 O OKS-ZŠZ OKS-ZŠZ in Banka SKB d.d. sta prav na dan obiska predsednika MOK Thomasa Bacha v Sloveniji podaljšala sodelovanje še za vsaj štiri leta.

S tem se Banka SKB uvršča ob bok sponzorjem Mednarodnega olimpijskega komiteja, ki skupaj dokazujejo, da je sponzorstvo tek na dolge proge. Coca-Cola je npr. sponzor MOK že od leta 1928, od olimpijskih iger v Amsterdamu do danes.


Banka SKB je glavni sponzor slovenskih olimpijskih reprezentanc že od daljnega leta 1993. Skupno sodelovanje sega na sam začetek delovanja Olimpijskega komiteja Slovenije, saj je banka SKB ena izmed prvih podjetij, ki se je odločila spremljati in spodbujati slovenske športnike na njihovi poti do uspehov. Ker sta »Skrb in odgovornost do ljudi in prostora, v katerem delamo in živimo« ena izmed temeljnih vrednot banke, je glavno sponzorstvo banka ohranila tudi po vstopu v skupino SOCIETE GENERALE, ki je ena največjih skupin v Evropi na področju finančnih storitev.


Za prihajajoče olimpijske igre v Rio de Janeiru so za svoje stranke v banki pripravili posebno Rio ponudbo in Rio nagradno igro. V SKB posvečajo veliko skrb zdravemu načinu življenja, saj verjamejo v načelo »zdrav duh v zdravem telesu«. Tako so se v letošnjem olimpijskem letu priključili tudi tekaškemu projektu Moja olimpijska norma, s katerim želijo spodbuditi ljudi, da preverijo telesno pripravljenost in jo s pomočjo atletinje Maruše Mišmaš tudi izboljšajo.


»Skupaj dosegamo več«, je obljuba banke, ki jo dajejo strankam in okolju. In s pravo – olimpijsko ekipo, je vse mogoče… do Tokia 2020.

 

Pogodbo so podpisali predsednik OKS Bogdan Gabrovec, François Turcot, glavni izvršni direktor banke ter mag. Vojka Ravbar, namestnica glavnega izvršnega direktorja banke.