Novice

Bauerfeind d.o.o. novi bronasti partner OKS-a

31. januar 2012 Olimpijski marketing Olimpijski komite Slovenije je s podjetjem Bauerfeind d.o.o. podpisal dveletno pogodbo o sodelovanju na področju vrhunskega športa.

Nemško podjetje Bauerfeind, ki ga v Sloveniji zastopa Bauerfeind d.o.o., je multinacionalno podjetje katerega primarna dejavnost je prodaja medicinsko tehničnih pripomočkov. Nudi maloprodajo in veleprodajo vseh vrst aktivnih in stabilizacijskih opornic, invalidskih vozičkov in ostalih pripomočkov za invalidne osebe, sedežnih in posteljnih antidikubitusnih blazin. 

 

Predsednika OKS-a, dr. Janez Kocijančič, je ob podpisu pogodbe poudaril, da so poškodbe žal sestavni del vrhunskega športa, zato je partner, kot je podjetje Bauerfeind d.o.o. izjemno pomemben za OKS. Direktor Bauerfeind d.o.o., Andrej Jakšič, se je zahvalil za zaupanje OKS-a, hkrati pa dodal, da stremijo k strategiji matične družbe, ki želi sodelovati z nacionalnimi olimpijskimi komiteji in je tudi eden od dobaviteljev organizacijskega odbora olimpijskih iger v Londonu.