Novice

Bauerfeind je opremil mlade športnike

10. julij 2013 Utrecht 2013 Mladi športniki bodo v Utrecht odšli z medicinskimi pripomočki, ki jih je zagotovilo podjetje Bauerfeind, bronasti partner OKS.

Bauerfeind, nemški izdelovalec zelo kakovostnih medicinskih pripomočkov, ki pomagajo povrniti mobilnost in rešujejo težave s sklepi, z mišicami in s krčnimi žilami, je eden izmed partnerjev Olimpijskega komiteja Slovenije. S paleto nadstandardnih opornic in drugih ustreznih terapevtskih pripomočkov pri Bauerfeindu delujejo v skladu s sloganom 'Gibanje je življenje'.

 

Kot partner OKS je podjetje Bauerfeind s svojimi izdelki sodelovalo pri opremljanju slovenske olimpijske in paraolimpijske reprezentance, udeleženk iger London 2012, Bauerfeindovi proizvodi pa so na voljo tudi vsem športnikom, kandidatom za nastop na OI v Sočiju 2014.

 

Pri Bauerfeindu pa ne skrbijo le za članske reprezentance. S kompresijskimi nogavicami, kakršne so v Londonu uporabljali olimpijci, so namreč opremili tudi vse mlade športnike, ki nas bodo med 14. in 19. julijem zastopali na Olimpijskem festivalu evropske mladine na Nizozemskem.