Novice

Člani Teama Slovenia v Londonu na kolesih Bigfish

28. avgust 2012 Zložljivo kolo z inovativno zasnovanim okvirjem v enem kosu ter edinstvenim klip-klap sistemom zlaganja je bil nepogrešljiv partner slovenskih olimpijcev tudi v Londonu.

Ne le slovenske športne zmage, tudi slovenski gospodarski uspehi in inovacije, nas vodijo v vrh svetovnega zemljevida. To velja tudi za Bigfish. Zložljivo kolo z inovativno zasnovanim okvirjem v enem kosu ter edinstvenim klip-klap sistemom zlaganja je bil nepogrešljiv partner slovenskih olimpijcev tudi v Londonu.

 

V času bivanja na olimpijskih igrah je mobilnost Teama Slovenia izredno pomembna. Po Londonu so se vozili hitro in enostavno – vedno v družbi z Bigfishem, najbolj zanesljivim partnerjem v vsakem delu dneva. “Po končanih tekmovanjih smo imeli čas za ogled drugih tekem in druženje s prijatelji. Z Bigfishem smo se lahko odpravili kamorkoli in kadarkoli”, so zadovoljni slovenski olimpijci.

Tudi Urška Žolnir je v Londonu vozila Bigfish: hitro in enostavno zložljivo kolo. Sposobno za vožnjo vsepovsod. Ob prednostih, ki jih ponuja, je odločitev na dlani: Team Slovenia z Bigfishem skupaj do slovenskih zmag!