Novice

Družba BTC je sponzor olimpijske reprezentance Slovenije

27. maj 2015 Olimpijski marketing Pred rednim zasedanjem 36. skupščine Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenja športnih zvez sta Bogdan Gabrovec, predsednik OKS in Jože Mermal, predsednik uprave družbe BTC, sklenila petletno sodelovanje.

S podpisom sponzorske pogodbe družba BTC postaja sponzor olimpijske reprezentance Slovenije do leta 2020. Družba BTC je s podporo številnih posameznikov in organizacij iz različnih športnih panog eden vodilnih akterjev na področju družbene odgovornosti in trajnostnega razvoja v Sloveniji.  Kot dolgoletni partner Olimpijskega komiteja Slovenije je s podpisom sponzorske pogodbe znova izkazala podporo raznolikim športom in se zavezala podpirati slovenske olimpijce v obdobju od leta 2015 do 2020.
 
Jože Mermal, predsednik uprave družbe BTC, je ob podpisu pogodbe izpostavil zavzemanje družbe BTC za razvoj športa v Sloveniji: »Duh družbe BTC neločljivo pomeni biti aktiven, prodoren in vrhunski. To pa so tudi lastnosti olimpijske reprezentance Slovenije. Ponosen sem, da bomo s podporo omogočili nastope najboljšim slovenskim predstavnikom na olimpijskih igrah, ki so največji športni spektakel v svetovnem merilu. S tem bodo naša športna prizadevanja še bolj slišana. Podpora športnikom in športnim dogodkov je za družbo BTC dodana vrednost in priložnost. Z njo spodbujamo športno udejstvovanje na profesionalni in rekreativni ravni, krepimo slovensko športno kulturo ter promoviramo šport kot pomemben člen zdravega življenja, ki je investicija v prihodnost.«
 
»Vesel sem, da je sponzor Olimpijskega komiteja Slovenije tako pomembno podjetje, kot je družba BTC. Kot športniki verjamemo v moč ekipnega sodelovanja in ta skupinska energija reprezentančni ekipi pomaga premagovati ovire na poti do športnih uspehov. Ob kakovostni podpori se lahko športniki v največji meri posvetijo pripravam in verjamem, da se bomo že na naslednjih olimpijskih igrah v Rio de Janeiru leta 2016 veselili novih lovorik. Ne nazadnje so prav vrhunski športniki eden od ključnih ambasadorjev Slovenije v svetu,« je doprinos podpore olimpijski ekipi predstavil Bogdan Gabrovec, predsednik OKS – ZŠZ.