Novice

Dve novi podjetji v olimpijski družini

26. november 2014 Olimpijski marketing Podjetji Petre d.o.o. in Eurocom d.o.o. sta nova bronasta partnerja Olimpijskega komiteja Slovenije.

Eurocom je ugledno slovensko podjetje in eno izmed vodilnih na področju šolskih potrebščin, pisarniškega materiala ter poslovnih in promocijskih daril. S svojim kakovostnim delom se odločno in vztrajno širijo tudi prek naših meja in z veseljem si prizadevajo ugoditi najzahtevnejšim pričakovanjem, pri čemer je na prvem mestu visoka kvaliteta široke palete izdelkov. Strateška usmeritev, zadovoljstvo zaposlenih ter družbena odgovornost, so ključni dejavniki uspeha v prihodnost naravnanega podjetja. Eurocom, ki je tudi zastopnik športne blagovne znamke Peak, je postal bronasti partner Olimpijskega komiteja Slovenije in bo do Rio de Janeira skupaj z OKS-om skrbel za tudi prodajo olimpijskih izdelkov.

 

Podjetje Petre d.o.o. je največje slovensko podjetje za izposojo in prodajo prireditvenih komponent in skladiščnih šotorov ter hal.  S to dejavnostjo se ukvarjajo že več kot 25 let in imajo za sabo kvalitetno usposobljen kader. Šotore in ostalo opremo postavljajo predvsem v Sloveniji, v Italiji, na Hrvaškem ter zelo veliko v Avstriji. Sodelovanje z Olimpijskim komitejem podjetju predstavlja izziv na športnih in vip dogodkih, kjer lahko z opremo podjetja Petre popestrijo izgled prireditvenega prostora in pripomorejo k boljši promociji podjetja.

 

Pogodbi sta podpisala ga. Mira Petre in g. Drago Martinjak.

G. Drago Martinjak med podpisom pogodbe

Ga. Mira Petre med podpisom pogodbe