Novice

Ekipa SIJko zmagala na Mini olimpijadi

30. julij 2014 Olimpijski marketing V skupini SIJ – Slovenska industrija jekla, velikemu sponzorju olimpijske reprezentance Slovenije, je »Dan metalurga« olimpijsko obarvala Mini Olimpijada.

V skupini SIJ – Slovenska industrija jekla – ki je tudi veliki sponzor olimpijske reprezentance Slovenije,  so na Ravnah na Koroškem praznovali mednarodni poklicni praznik metalurgov. Praznovanja se je udeležilo več kot 1.000 sodelavcev poslovne skupine SIJ in njihovih ožjih družinskih članov.

 

V sklopu praznovanja, ki pomeni obuditev izjemno lepe in pomembne tradicije, so podelili priznanja in nagrade najboljšim sodelavcem iz posameznih družb skupine SIJ in sodelavcem z najdaljšim delovnim stažem v skupini SIJ.

 

Seveda nikjer ni zabavno in zanimivo brez športa in tako so se jeklarji pomerili na turnirju v malem nogometu in se razgibavali ob številnih drugih športnih aktivnostih – tenis, odbojka na mivki … za jeklarski podmladek pa je bila vrhunec dneva zagotovo Mini olimpijada, ki so jo organizirali skupaj z OKS.

 

Najmlajše udeležence so z olimpijcem Timom Kevinom Ravnjakom v športnem in zdravem tekmovalnem duhu spomnili na ključne življenjske vrednote, kot so odličnost, sodelovanje, prijateljstvo in spoštovanje.