Novice

Finančni trening d.o.o. novi bronasti partner OKS-ZŠZ

29. marec 2016 O OKS-ZŠZ Kot uvod v 13. redno sejo IO OKS-ZŠZ je krovna športna organizacija podpisala novo partnersko pogodbo in se sprejela še enega člana v svojo olimpijsko družino.

Finančni trening d.o.o. je s pomočjo Olimpijskega komiteja Slovenije razvil in vzpostavil uspešen program finančnega izobraževanja, namenjen vrhunskim športnikom. Program bo sistematično reševal finančne probleme sedanjih kot tudi prihodnjih generacij vrhunskih športnikov.

Ustvarjen je z namenom, da pri športniku vzbudi razmišljanje in zavedanje o načinih, kako naj bi bilo organizirano življenje izven igrišča in da tekom športne kariere športnik izkoristi vse priložnosti in se izogne storjenim usodnim napakam bivših športnikov.


Prav v naslednjem tednu prihaja na knjižne police dopolnjena izdaja knjige Miselnost zmagovalcev, priročnika za življenjski slog in osebne finance sodobnega profesionalnega športnika. Knjiga, ki jo je založil Olimpijski komite Slovenije je prva tovrstno izdana knjiga v tem delu Evrope.  V njej se avtor osredotoča na ključna področja športnikove kariere, ki jih mora športnik osvojiti, da ostane uspešen med in po karieri. V knjigi boste našli strategije, kako živeti uspešno življenje zunaj »igrišča«.