Novice

Genion Clipping zlati partner OKS ZŠZ

10. februar 2016 Olimpijski marketing V uvodu redne seje Izvršnega odbora OKS ZŠZ je bila s podpisom partnerske pogodbe podaljšano sodelovanje med OKS in Genion Clippingom, ki ostajata skupaj do leta 2020.

Spremljanje medijev in analiza medijske prisotnosti je pomembno orodje za učinkovito komuniciranje ter uspešen marketing in je dnevna popotnica komunikatorjem v podjetjih in ustanovah. V družbi je potreba po pravočasnem dostopu do informacij izrednega pomena, tudi zaradi vse večje medijske raznolikosti, ko se informacije širijo hitreje in manj pregledno. Na Genion Clippingu tekom dneva skrbno prebirajo tisk, poslušajo in gledajo radijske in televizijske programe ter s sodobnimi aplikacijami pregledujejo internetne ter socialne medije. Svojim naročnikom sproti posredujejo za njih pomembne informacije, na katere se morajo odzvati tako v komunikaciji znotraj institucij, v katerih delujejo, kot tudi do zunanje javnosti.


Genion Clipping, družba za analizo in spremljanje medijev, že vrsto let kot partner Olimpijskega komiteja Slovenije skrbno spremlja in analizira pojavljanje organizacije v medijih in ji s tem pomaga pri uspešni gradnji olimpijske blagovne znamke. Kot zlati partner OKS-a ostaja podpornik slovenskega olimpijskega gibanja in član olimpijske družine še naprej in bo vse do leta 2020 skrbel za analize medijske prisotnosti krovne športne organizacije.