Novice

Helios in OKS za lepši izgled športnih objektov

18. januar 2012 Olimpijski marketing HELIOS in Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez tudi letos, že trinajsto leto zapored, pozivata vse športne zveze, da se prijavijo na natečaj »Uredite si športne objekte po svoje«.

S projektom Uredite si športne objekte po svoje želita Helios in OKS prispevati k obnovi različnih športnih objektov, namenjenih tako profesionalnim kot rekreativnim športnim dejavnostim. V natečaju lahko sodelujejo občinske športne zveze – nosilke regijskih pisarn OKS, ki predlagajo prejemnike sredstev iz vrst društev v občinah, ki jih pokrivajo. Postopek izbora poteka v dveh fazah. V prvi fazi bodo vse prijave, ki bodo ustrezale razpisnim pogojem, objavljene na spletnih straneh, kjer bo širša javnost z glasovanjem izbrala 6 finalistov. V drugi fazi pa bo med finalisti zmagovalce, ki bodo prejeli razpisana sredstva, izbrala strokovna komisija.

 

Podjetje Helios bo trem izbranim športnim društvom podarilo barve in lake iz svojega proizvodnega programa, s katerim bodo lahko olepšali svoje športne objekte. Razpisno dokumentacijo in dodatne informacije je mogoče najti na spletnih straneh podjetja Helios (www.helios.si) in OKS (www.olympic.si). Zanimanja za natečaj je vsako leto veliko. Do sedaj je bilo športnim zvezam dodeljeno že več kot 16.000 litrov barv in premazov.

 

Več o razpisu, razpisno dokumentacijo in obraze za prijavo si lahko ogledate v priponki. 

Razpis_OGLAS.PDF427 K
Obrazec_za_prijavo_2012.pdf98 K
Razpisna_dokumentacija_2012_-_Obnova_sportnih_objektov__02.pdf151 K