Novice

Javni razpis za podelitev licenc za športne centre

10. april 2013 Olimpijska reprezentanca Slovenije, O OKS-ZŠZ Olimpijski komite Slovenije objavlja javni razpis za podelitev licenc za športne centre za obdobje med letoma 2013 in 2017.

Predmet razpisa je podelitev licenc OKS-ZŠZ za športne objekte in površine, ki izpolnjujejo pogoje za pridobitev ene od licenc panožnih športnih centrov, ki so opredeljeni v dokumentu »Pogoji, merila in postopek za pridobitev licence za panožne športne centre«.

 

Razpisno dokumentacijo najdete na sledeči podstrani.

 

Prijavitelji morajo vloga poslati s priporočeno pošiljko po pošti ali osebno oddati na naslovu: OKS-ZŠZ, Celovška 25, 1000 Ljubljana, najkasneje do 31. 5. 2013 (do 12:00 ure),oz. najkasneje ta dan oddana na pošti kot priporočena pošiljka v zaprti kuverti z izpisom na prednji strani: NE ODPIRAJ – PANOŽNI ŠPORTNI CENTRI. Na hrbtni strani ovitka mora biti navedba prijavitelja: uradni naziv in naslov (sedež).

 

Za dodatne informacije lahko prijavitelji OKS-ZŠZ zaprosijo pisno na naslov OKS-ZŠZ ali prek elektronske pošte na naslov info-vs[@]olympic.si oz. na telefonski številki 01/ 230 60 08, v času uradnih ur. Kontaktna oseba s strani OKS-ZŠZ je Žiga Skvarča.