Novice

Ko se smučanje konča s padcem..

03. junij 2015 Olimpijski marketing Potem ko je padel na smučanju, so 23-letnega Tomaža odpeljali v ambulanto, kjer ga je zdravnik po urgentnem pregledu naročil na pregled z magnetno resonanco.

Pregled je opravil brez čakanja, le tri dni po tem, ko je zavarovalnici posredoval napotnico zanj. Čakalnim vrstam se je Tomaž izognil tudi pri operativni rekonstrukciji prednjih križnih vezi, ki jo je krila zavarovalnica. Z rehabilitacijo in s fizioterapijami se je Tomaž v najkrajšem mogočem času in dobro pripravil na nove športne izzive. Takšno učinkovito zdravljenje mu je omogočil Paket ŠPORTNIK, ki ga je skupaj z OIimpijskim komitejem Slovenije razvila Zavarovalna družba Adriatic Slovenica, veliki sponzor olimpijske reprezentance Slovenije.

Za športnike je zelo pomembno, da se lahko po poškodbi ali bolezni čim prej spet začnejo ukvarjati s svojo dejavnostjo. Športne poškodbe pa niso le del vrhunskega športa, poznajo jih tudi rekreativni športniki in tudi oni si seveda želijo čim prej okrevati. Zagotovite si Paket Športnik, ki omogoča najhitrejšo in najbolj učinkovito zdravstveno oskrbo športnikov. Samoplačniške specialistične storitve lahko s sklenjenim Paketom Športnik izkoristite brez čakalne dobe, izbirate pa lahko tudi med najbolj kakovostnimi izvajalci zdravstvenih storitev. Ne dovolite, da bi vam okrevanje po neljubi poškodbi vzelo preveč denarja in časa.

Več informacij o Paketu ŠPORTNIK in vključenih storitvah najdete na spletni strani Adriatic Slovenice, www.adriatic-slovenica.si .