Novice

Mediana in Petre šotori še naprej v olimpijski družini

26. maj 2016 Olimpijski marketing V uvodu redne seje Izvršnega odbora Olimpijskega komiteja Slovenije - Združenja športnih zvez je predsednik Bogdana Gabrovec podpisal dve partnerski pogodbi.

Inštitut za raziskovanje trga in medijev, Mediana, ki je ena najuspešnejših družb za raziskovanje trga in medijev ter trženjsko svetovanje v Sloveniji in regiji, kjer ima podjetje svoje podružnice. Mediana deluje tudi širše, saj je članica Združenja WIN/Gallup International in s partnerji pokriva 95 % svetovnega trga. Mediana izvaja številne pomembne raziskave javnega mnenja  (npr. predvolilne raziskave in vzporedne volitve v Sloveniji in na Hrvaškem) pa tudi kontinuirane kvantitativne in kvalitativne raziskave za različne naročnike, od letos tudi Eurobarometer. S svojimi vsestranskimi izkušnjami je Mediana zanesljiv partner vsem podjetjem, ki potrebujejo objektivno raziskavo trga, potrošnika in blagovnih znamk ter potrebujejo smernice za uspešen nastop na trgu in za razvoj izdelkov in storitev za različne gospodarske panoge in različne segmente. Največje priznanje za Mediano pa so dolgoletni partnerski odnosi z uspešnimi naročniki.
Mediana z Olimpijskim komitejem Slovenije neprekinjeno in poglobljeno sodeluje že od leta 2001. Sodelujemo tako na področju vsakoletnih kontinuiranih raziskav percepcije olimpizma med Slovenci kot tudi  na drugih področjih, kjer OKS potrebuje neodvisno in objektivno mnenje javnosti.  Izziv tako tudi v prihodnje ostaja resno raziskovalno spremljanje percepcije olimpizma in olimpijskega gibanja, kot tudi učinkov sponzorstva med splošno in strokovno javnostjo. Mediana ostaja s krovno športno organizacijo v Sloveniji do leta 2020.

 

Naslednji bronasti partner s katerim smo danes podaljšali partnersko pogodbo je podjetje PETRE ŠOTORI – HALE d.o.o , ki se lahko pohvali s pestro paleto izdelkov in storitev, kot so prireditveni in sejemski šotori, poročni in VIP šotori, pagode in paviljoni, odri, podesti in tribune, hale in zaščitni šotori, ostaja član olimpijske družine kot bronasti partner vse do konca leta 2018.