Novice

Na prodajnih policah tudi olimpijske šolske potrebščine

01. avgust 2014 Na OKS smo v poletnih mesecih dopolnili prodajni nabor olimpijskih izdelkov s šolskimi potrebščinami, ki jih lahko navijači kupijo na 200 Petrolovih bencinskih servisih po vsej Sloveniji.

Na OKS želimo ohranjati odnos med športniki in navijači ves čas in ne samo med najpomembnejšimi športnimi tekmovanji. Zato smo se odločili, da za prihajajoče šolsko leto 2014/2015 pripravimo olimpijske šolske potrebščine, saj so prav šolarji tisti, ki se izredno radi poistovetijo z olimpijci. Zanje so pomembni vzorniki na njihovi življenjski poti, še posebej v obdobju odraščanja.


Poskrbeli smo, da imajo zvezki še poseben olimpijski pridih – na večini zvezkov so slovenski olimpijski asi, člani olimpijske reprezentance Slovenije Soči 2014, med katerimi najdemo Tino Maze, Petra Prevca, Žana Koširja, Tejo Gregorin, Vesno Fabjan, Anžeta Kopitarja in še nekatere druge predstavnike reprezentance.


Športniki so velik navdih šolarjem, in želimo si, da se vrednote, ki jih predstavljajo olimpijci in z njimi uspešno izpolnjujejo svoje cilje, prenesejo tudi na šolarje.