Novice

Nagradna igra OKS in Dnevnika

06. april 2011 Olimpijsko gibanje Do poletnih olimpijskih iger v Londonu nas loči še natanko 478 dni. Na največji športni dogodek v letu 2012 se pripravlja tudi Olimpijski komite Slovenije.

Do poletnih olimpijskih iger v Londonu nas loči še natanko 478 dni. Na največji športni dogodek v letu 2012 se pripravlja tudi Olimpijski komite Slovenije. Verjamemo, da postaja podoba britanske prestolnice vsak dan bolj olimpijska, a je lažje verjeti, ko se o tem prepričamo. Zato sta se Olimpijski komite Slovenije in Dnevnik odločila, da natančno eno leto pred začetkom iger pošljeta na prizorišče dogajanja dve radovedni osebi, novinarski par, ki bo za Dnevnikove bralce opisal predolimpijsko dogajanje z vsemi najbolj aktualnimi zanimivostmi.

 

Najboljši novinarski par bo obiskal London od 27. do 30.7.2011. Tam bosta preživela štiri dni, ki jih bosta namenila raziskovanju vseh zanimivosti, povezanih z olimpijskimi igrami – obisk prizorišč, pogovori z zanimivimi osebami, splošni vtis prebivalcev o olimpijskih igrah itd.

 

Po prihodu bosta svoje vtise strnila na papir, jih opremila s slikovnim gradivom in svoje olimpijsko doživetje delila z vsemi bralci. S tem bosta v celoti spoznala, kako je biti olimpijski novinar.

Več o nagradni igri Olimpijskega komiteja Slovenije in Dnevnika boste izvedeli tukaj.