Novice

Obnovimo skupaj športne objekte

18. februar 2011 Olimpijski marketing Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih zvez in Helios ponovno podarjata barve in premaze za obnovo športnih objektov. K sodelovanju vabljene športne zveze.

Olimpijski komite Slovenije in bronasti partner, Helios, ponovno razpisujeta natečaj »Uredite si športne objekte po svoje«, s katerim že dvanajstič zapored pomagata športnim zvezam po Sloveniji pri obnovi športnih objektov.

Za barve in zaščitne premaze se lahko potegujejo občinske športne zveze – nosilke regijskih pisarn OKS-a, ki predlagajo prejemnike sredstev iz vrst društev v občinah, ki jih pokrivajo. V prvi fazi  bo strokovna komisija izbrala finaliste, v nadaljevanju pa bo zmagovalce zbrala širša javnost – sami uporabniki športnih objektov, in sicer prek socialnega omrežja Facebook.

 

Nagrade – barve in lake iz Heliosovega proizvodnega programa, bodo prejela tri izbrana športna društva in s tem pripomogla h kakovostnemu razvoju slovenskega športa.

Razpisna dokumentacija je na našem spletnem mestu kot tudi na spletnem mestu Heliosa (www.helios.si), oddati pa jo je treba do 31. marca 2011. Končni rezultati bodo znani v začetku maja 2011.

 

Pridružite se številnim športnim organizacijam, ki so skupaj s Heliosom in OKS-om že obnovili svoje objekte (v dvanajstih letih sodelovanja jih je bilo že prek 60 s porabljenimi 15.500 litri barv in premazov) in sodelujte v olimpijskem natečaju.

 

Razpis za leto 2011 si lahko ogledate v priponki !