Novice

Odpotuj v London kot navijač

25. april 2012 Sponzorji Teama Slovenie in Olimpijski komite Slovenije bodo prvič odpeljali več kot sto slovenskih navijačev na olimpijske igre, kamor jih bo popeljalo olimpijsko navijaško letalo.

Potegujte se za sedež na olimpijskem letalu in odpotujte v London skupaj s Petro Majdič. Olimpijske igre so eden izmed najbolj poznanih in privlačnih športnih dogodkov na svetu  in ustvarjajo izjemno močan čustven naboj. Sponzorji Teama Slovenie vam skupaj z Olimpijskim komitejem Slovenije omogočajo, da obiščete olimpijske igre London 2012 in tudi vi v živo doživite olimpijsko vzdušje.


Za vas so pripravili različne nagradne igre, prek katerih si lahko z malce sreče zagotovite sedež na olimpijskem navijaškem letalu in ogled olimpijskih iger v družbi Petre Majdič. Včasih vrhunska športnica, danes zvesta podpornica športnikov bo kot vodja navijaškega tima zagotovo pričarala vrhunsko vzdušje. Olimpijsko navijaško letalo bo vse potnike med drugim popeljalo tudi na ogled finala v metu kladiva in na finale teka na 100 metrov za moške.


Sodelujte v več nagradnih igrah in si povečajte možnosti za obisk olimpijskih iger.

 

OGLED OLIMPIJSKIH IGER:


Datum
• od 4. do 6. avgusta 2012
Prevoz in prenočišče
• povratna letalska karta Ljubljana-London-Ljubljana 
• 2 x nočitev z zajtrkom v hotelu 3*** v centru Londona

Ogled tekmovanj
1. DAN - košarka, nogomet ali odbojka na mivki,
2. DAN – atletika

Ogled Londona


Za navijače bodo pripravljene tudi dodatne olimpijske aktivnosti, prek katerih bodo spoznali slovenske olimpijce – člane Teama Slovenie London 2012, skupaj z vsemi potniki, navijači,  soustvarjali navijaške zgodbe in spoznali športno življenje tudi z drugega vidika. Ob tem pa bodo imeli priložnost preživeti kar nekaj trenutkov in dni v družbi Petre Majdič.

 

Sodeluj v nagradnih igrah sponzorjev Teama Slovenije ali OKS-a:
OKS, SKB, ADRIATIC SLOVENICA, TELEKOM SLOVENIJE, PORSCHE SLOVENIJE, PIVOVARNA LAŠKO, MERCATOR