Novice

Odprtje iger v Bakuju razprodano

10. junij 2015 Baku 2015 Odprtje krstnih evropskih iger v Bakuju, ki bo v petek ob 18. uri po slovenskem času na novem nogometnem stadionu, je razprodano, so potrdili organizatorji iger.

"To je izreden dosežek in nekaj, na kar moramo biti zelo ponosni. To bo največja noč v zgodovini športa v Azerbajdžanu," je dva dni pred odprtjem povedal vodja organizacije Simon Clegg.


"S spektakularno prireditvijo smo dosegli nov mejnik na naši poti do iger. V zadnjih 30 mesecih smo zastavljene vizije spremenili v resničnost in v petek bomo v koledarju športnih dogodkov v Evropi označili najpomembnejšo novost v zadnjih 50 letih," je še dejal Clegg.


Britanec je dodal, da se dober obisk obeta tudi posameznim športnim dogodkom, med katerimi jih je 106 že razprodanih. "Navdušenje nad igrami v Bakuju se nadaljuje in odraža se tudi pri prodaji vstopnic," še pravi Clegg.


Za vse tiste, ki so ostali brez vstopnic za odprtje, pa v Bakuju pripravljajo prenose na posameznih trgih, obenem pa tudi široko ponudbo na spletu.