Novice

OKS-ZŠZ bogatejši še za dva nova partnerja

14. oktober 2015 O OKS-ZŠZ Kot uvod v sejo izvršnega odbora je predsednik OKS-ZŠ Bogdan Gabrovec podpisal pogodbi z dvema novima partnerjema, ki sta sedaj uradno del naše olimpijske družine.

Prevajalska agencija Lingula je novi bronasti partner OKS-ZŠZ do konca leta 2016. Jezikovni center Lingula odlikuje uigrana ekipa profesorjev jezika, izvirnih govorcev in prevajalcev z veliko izkušnjami pri poučevanju tujih jezikov in prevajanju najzahtevnejših besedil. Njihovi predavatelji in prevajalci so izkušeni strokovnjaki in odlični motivatorji, ki svoje delo opravljajo s srcem. 

Pogodbo je na strani agencije, skupaj s predsednikom Gabrovcem, podpisala direktorica agencije, Klavdija Kosmač Toplišek.

 

OKS-ZŠZ pa je včeraj uradno dobil tudi prvega strokovnega partnerja, podjetje SEMOS, ki bo del olimpijske družine vse do leta 2018. Podjetje Semos zagotavlja kompletno ponudbo programa medicinske opreme: od svetovanja pri nakupu in pomoči pri financiranju do kompletnega servisa po nakupu aparata oziroma medicinskega pripomočka. Zagotavljajo tudi potrošni material in rezervne dele. Pogodbo sta podpisala predsednik OKS-ZŠZ Bogdan Gabrovec in direktor podjetja, Samo Sovinc.