Novice

OKS-ZŠZ se predstavi na Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju

09. september 2015 Včeraj je svoja vrata odprl Mednarodni obrtni sejem v Celju, kjer se predstavlja tudi Olimpijski komite Slovenije-Združenje šprotnih zvez. Vabimo vas, da nas obiščete vse do nedelje, 13. septembra.

V tem tednu države EU obeležujejo Evropski teden športa. Gre za iniciativo Evropske unije za spodbujanje športa in telesne dejavnosti v Evropi. Namenjena je vam, državljanom Evropske unije.

Olimpijski komite Slovenije v sodelovanju z bronastim partnerjem OKS, podjetjem Celjski sejem, predstavlja aktivnosti na področju športa za vse tudi na Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju. NA razstavnem prostoru OKS boste prejeli številne koristne informacije o športnih aktivnostih, strokovnjaki Nacionalnega inštituta za javnos zdravje in Fakultete za Šport Univerze v Ljubljani vam bodo predstavili zdrav način življenje ter na podlagi meritev telesne prirpavljenosti in sestave telesa vam bodo priporočili vadbo in zdrav življenjski slog. Preiskusite pa se lahko tudi v golfu in hoji na majhnih hoduljah.
Skupaj z glavnim sponzorjem, SKB banko, pa se boste lahko posladkali z zdravimi palačinkami.


Obiščite nas na razstavnem prostoru v Dvorani L in na podlagi vaše telesne prirpavljenosti poiščite svoj nasvet za zdravo vadbo in prehrano.
 
Dobrodošli!