Novice

Olimpijska nagradna igra končana

01. marec 2011 Olimpijski marketing Za smučarsko vozovnico je bilo treba sestaviti olimpijsko sestavljanko v 48 sekundah. Čestitamo zmagovalcem!

Olimpijski komite Slovenije je v februarskih dneh pripravil za vse ljubitelje športa zabavno nagradno igro – Olimpijsko sestavljanko. Na pravilno mesto je bilo treba postaviti 40 puzzlov in to so storili najhitreje, v 48 sekundah, Dušan Ravnjak, Tomaž Kolar in predstavnica nežnejšega spola, Edita Drame.  Olimpijske stopničke prinašajo za nagrado celodnevno smučarsko vozovnico na Rogli in kapo Toper.

 

S kapo Toper nagrajujemo tudi tiste, ki so se poleg prvih treh uvrstili med najboljšo deseterico. To so:

 

 Cvetka Ravnjak (00:49),

 Mihael Ravnjak (00:50),

 Blaž Špenko (00:51),

 Žiga Gosnik (00:51),

 Majda Janković (00:51),

 Boštjan Jakopič (00:52) in

 Katarina Špenko (00:52).

 

Kot obljubljeno pa kapo Toper za mrzle športne dni podarjamo tudi trem izžrebancem izmed vseh sodelujočih. In tokrat je bila olimpijska sreča namenjena Matiji Petriču, Alenki Črnič in Tanji Šilar.

 

Čestitamo vsem nagrajencem!

 

Olimpijsko sestavljanko je predstavljalo 40 puzzlov, ki so jih poslikali slovenski vrhunski športniki in s tem postali za nekaj trenutkov pravi umetniki. Tako kot tudi sicer vsak zase ustvarjajo svojo športno zgodbo in vsi skupaj uspešno slovensko športno zgodbo, so tudi tukaj ustvarjali sami in vsi skupaj.

 

Navijajte za naše športnike še naprej in spremljajte olimpijsko dogajanje – obetajo se zanimive nagradne igre. London 2012 se približuje!