Novice

Olimpijska razstava gostuje pri banki SKB

10. februar 2012 Olimpijski marketing Razstava "Slovenci - olimpijski medalisti" gostuje pri glavnem sponzorju Teama Slovenie, banki SKB. V poslovalnicah banke po Sloveniji bo gostovala vse do začetka olimpijskih iger v Londonu.

Na otvoritvi razstave v SKB poslovalnici Ljubljana Center so bili, ob vodstvu banke SKB, prisotni tudi predsednik Slovenske olimpijske akademije in dobitnik treh olimpijskih odličij, Miroslav Cerar, atlet Marko Račič, ki je na OI v Londonu tekmoval leta 1948 in smučarka Alenka Dovžan, dobitnica bronaste olimpijske medalje v Lillehammerju leta 1994.

 

V banki SKB posvečajo veliko skrb zdravemu načinu življenja, saj verjamejo v načelo »zdrav duh v zdravem telesu«. Od leta 1993 so glavni sponzor Teama Slovenie. Vse do letošnjih olimpijskih iger v Londonu bodo v svojih poslovalnicah po Sloveniji gostili olimpijsko razstavo, v sklopu katere so na ogled kopije olimpijskih medalj, ki so jih na olimpijskih igrah od leta 1912 dalje osvojili slovenski športniki. Vitrine so opremljene z značkami vseh olimpijskih iger in predstavitvijo, ki opisuje posamezna obdobja slovenskega športa in olimpizma.

 

Datumi gostovanj olimpijske razstave v poslovalnicah SKB po Sloveniji:
-    Poslovalnica Ljubljana Center: 16.1. – 29.2.
-    Poslovalnica Škofja Loka: 1.3. – 1.4.
-    Poslovalnica Celje: 2.4. – 30.4.
-    Poslovalnica Maribor: 1.5. – 31.5.
-    Poslovalnica Novo mesto: 1.6. – 1.7.
-    Poslovalnica Postojna: 2.7. – 31.7.

 

Vabljeni k ogledu.