Novice

Olimpijski ReUnion: Kuhamo z olimpijci – okusi Brazilije

09. marec 2016 Rio 2016 Sreda 30. in četrtek, 31. marec 2016 od 16.30h dalje Lounge bar, Grand hotel Union Business

Tudi v Union hotelih že nestrpno pričakujejo letošnje Olimpijske igre v Riu. V resnici tako zelo, da so se vzdušje vročih brazilskih ulic odločili spustiti tudi v prostore Grand Hotela Union, v katerem s serijo olimpijskih dogodkov gradijo most med destinacijama - Slovenijo in Brazilijo.


Z dogodki različnih konceptov pri Unionu povezujejo slovenske športnike z navijači ter predstavljajo olimpijske predpriprave in aktualno dogajanje v Riu, kar je Grand Hotel Union okronalo z nazivom uradnega družabnega prostora za navijače, partnerje in prijatelje letošnjih poletnih olimpijski iger.


Kaj se je že zgodilo …
Dogodke zbrane pod imenom ‘Olimpijski ReUnion’ so otvorili s koncertom Christiane Ruvenal Duo v Kavarni Union ter plesom v maskah v Unionski dvorani, s katerim so obudili tradicijo slavnostnih plesov v Ljubljani.


… in kaj nas še čaka?
Vroče brazilske ritme in barve bodo v prihodnjih mesecih nadgradili s pestrim športno - kulturnim programom. Sledijo namreč raznolika potopisna predavanja, športni klepeti ob kavici ter težko pričakovani poletni kulinarično - glasbeni festival, ki bo v prvi plan postavil kaj drugega kot kulinarično in kulturno dediščino letošnje gostiteljice Olimpijski iger.


Prihaja kmalu …
Prvi v nizu olimpijsko obarvanih dogodkov se bo zgodil že ta mesec, ko bomo s priznano brazilsko šefinjo Silvio dos Santos ter chefom Unionskega vrta in Lounge bara Gašperjem Habajecom ter slovenskimi olimpijci odkrivali skrivnosti brazilske kulinarike. Pristnost olimpijskega občutja bo 30. marca prinesel namizni tenisač Bojan Tokič, le dan kasneje, 31. marca pa se bo pisani kuharski ekipi pridružil tudi kanuist Benjamin Savšek. Dogodka se bosta v kuhinji pričela ob 16.30, ob 19:00 pa bo sledila večerja in prijetno druženje v Lounge Baru.