Novice

Piko zmagovalci so bili vsi

11. april 2011 Olimpijski marketing V soboto, 9.4.2011 je bil Dan odprtih vrat, ki so ga v tovarni zdravil Krka iz Novega mesta, organizirali za otroke sodelavcev, olimpijsko obarvan.

V soboto, 9.4.2011 je bil Dan odprtih vrat, ki so ga v tovarni zdravil Krka iz Novega mesta, organizirali za otroke sodelavcev, olimpijsko obarvan. Pri sponzorju slovenskih olimpijskih reprezentanc je bila namreč za otroke krkašev organizirana otroška olimpijada, ki so jo po vitaminskem izdelku za otroke Pikovit, imenovali kar PIKO olimpijada.

 

V Krki verjamejo v cilj olimpijskega gibanja, ki je vzgajati mladino s pomočjo športa in tako pomagati graditi miren in boljši svet brez diskriminacije in v olimpijskem duhu, kar je mogoče doseči le z medsebojnim razumevanjem v duhu prijateljstva, solidarnosti in fair-playa.

 

Športni dogodek se je začel s pravo olimpijsko otvoritvijo – ob poslušanju olimpijske himne so otroci na prizorišče prinesli olimpijsko zastavo, Medo Tedo (maskota Term Dolenjske Toplice) je prinesel olimpijsko baklo (neprižgano).

 

Otroci so se nato v športnem duhu pomerili v različnih igricah. Skladno z olimpijskim načelom Važno je sodelovati, ne vedno zmagati je PIKO medaljo na koncu prejel vsak, saj so bili PIKO zmagovalci prav vsi. Poleg medalje so se razveselili tudi priložnostnih nagrad.