Novice

Podelitev priznanj OKS

11. april 2013 O OKS-ZŠZ Sponzor olimpijske reprezentance Slovenije, Grand hotel Union, je gostil podelitev priznanj OKS.

Krovna slovenska športna organizacija, Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez, podeljuje priznanja uspešnim športnikom in športnikom invalidom. Zaključna prireditev je potekala v Ljubljani, pred tem pa so priznanja športnikom in trenerjem že razdelili na slavnostnih dogodkih v Šentjurju, Ajdovščini, Brežicah in na Jesenicah.


Olimpijski komite Slovenije na ta način izkaže priznanje tistim športnikom in trenerjem, ki so uspešno zastopali Slovenijo v preteklem letu. Skupaj je bilo podeljenih 314 priznanj, 253 športnikom in 61 trenerjem.

 

Na zaključnem dogodku v Ljubljani je prisotne pozdravil tudi predsednik Olimpijskega komite Slovenije, dr. Janez Kocijančič, ki je izpostavil pomembnost kakovostnega dela v športu, ki se odraža v odličnih rezultatih športnikov v zadnjem obdobju. Na prireditvi, ki se jo je udeležilo veliko odličnih športnikov s področja Ljubljane, so v kulturnem delu nastopili učenci Glasbenega ateljeja Tartini.

Dr. Janez Kocijančič, telovadka Saša Golob in njena trenerka Lyudmila Korolenko