Novice

Podelitev priznanj OKS

31. januar 2011 Vrhunski Šport Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez vsako leto podeljuje priznanja športnikom in trenerjem za dosežke v zadnjem letu.

Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez vsako leto podeljuje priznanja športnikom in trenerjem za dosežke v zadnjem letu. Najvišja priznanja za dosežke v letu 2010 smo podelili na prireditvi Športnik leta, ki je potekala 22. decembra v Cankarjevem domu. Ostala priznanja, ki jih je tudi letos zelo veliko, pa bomo podelili na lokalnih in regionalnih podelitvah, ki bodo potekale v različnih krajih po celi Sloveniji. Tako športniki in trenerji priznanja prejmejo v svojem ali bližnjem kraju.

Skladno s pravilnikom, bo za športne dosežke v letu 2010 priznanje OKS prejelo 167 športnikov in 45 trenerjev. Izdelavo priznanj zagotavlja Bronasti partner OKS, podjetje Heledis, d.o.o. iz Celja.

 

Priznanja bodo podeljena na prireditvah občinskih športnih zvez in regijskih pisarn. V priponki si lahko ogledate datum in kraj podelitve priznanj.