Novice

Podjetje Medis - M bronasti partner OKS-a

13. december 2013 Šport za vse, Olimpijski marketing Podjetje Medis - M je postalo bronasti partner Olimpijskega komiteja Slovenije - Združenja športnih zvez in bo sodelovalo z odborom športa za vse.

Podjetje Medis-M d.o.o. s sedežem v Mariboru vse od leta 1996 skrbi za visoko kakovost distribucijskih storitev zdravstvenih in medicinskih pripomočkov, kozmetike, dodatkov v prehrani in drugih izdelkov slovenskim lekarnam, specializiranim prodajalnam z medicinskimi pripomočki in slovenskim bolnišnicam.

 

Dejavnost podjetja Medis-M d.o.o. je veleprodaja kakovostnih medicinskih pripomočkov za osebno in bolnišnično uporabo ter drugih izdelkov za zdravstveno preventivo, lajšanje zdravstvenih težav ter izboljšanje kakovosti življenja.

 

Medis-M d.o.o. v svojem portfelju zastopa visokokavostne izdelke priznanih svetovnih blagovnih znamk z več desetletnimi izkušnjami, kirurški izdelki KSL MARTIN GROUP, športno medicinski pripomočki za rekreativne in profesionalne športnike MULLER SPORTS MEDICINE, SICO prezervativi in lubrikanti, medicinski pripomoček proti migreni in stresu CEFALY, ter informirana steklenička i91422 Sport.  

 

Njihov moto sestoji iz vrednote zaupanja, inovativnosti, sodelovanja, spoštovanja, kakovosti, fleksibilnosti in družbene odgovornosti. Izdelke blagovnih znamk za katere je zastopnik Medis-M poiščite na več kot 300 prodajnih mest v Sloveniji (veledrogerije, javni zavodi, lekarne, prodajalne z medicinsko tehničnimi pripomočki in športni klubi.)