Novice

Podpis pogodbe med Olimpijskim komitejem Slovenije in velikim sponzorjem, Europlakatom d.o.o.

08. julij 2015 O OKS-ZŠZ 7. redna seja IO OKS-ZŠZ se je pričela s podpisom pogodbe z velikim sponzorjem Europlakatom d.o.o., ki tako ostaja član velike olimpijske družine najmanj do februarja 2018.

Europlakat,  d. o. o., je vodilni ponudnik na področju zunanjega oglaševanja v Sloveniji. Z mrežo oglaševalskih površin, ki vključuje velike oglasne panoje, svetlobne vitrine, metrolight in roto panoje, zagotavljajo nacionalno pokritost in hkrati omogočajo ciljno komuniciranje na lokalnem nivoju. Europlakat bo podprl olimpijsko reprezentanco Slovenije kot veliki sponzor že drugo olimpijsko obdobje in skupaj z Olimpijskim komitejem Slovenije širil olimpijsko gibanje in olimpijsko vzdušje širom Slovenije. Kot veliki sponzor Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenja športnih zvez je Europlakat pomemben sopotnik, saj je njihovo oglaševanje ključnega pomena za naše projekte. Še posebej smo prepričani v uspešnost sodelovanja v luči prihajajočih poletnih olimpijskih iger v Riu prihodnje leto.

 

Pogodbo sta podpisala predsednik OKS-ZŠZ, Bogdan Gabrovec in direktor Europlakata, Marko Kolbl in se s tem zavezala k sodelovanju najmanj do februarja 2018.