Novice

Podpis pogodbe o delovanju regijske pisarne za območje Ljubljane

08. julij 2015 Šport za vse Kot uvod v sejo izvršnega odbora Olimpijskega komiteja Slovenije - Združenja športnih zvez je predsednik Gabrovec podpisal pogodbo z še eno regijsko pisarno.

Eden od ciljev, ki si ga je zadalo novo vodstvo OKS-ZŠZ v mandatnem obdobju 2015-2019 je ponovna vzpostavitev regijskih pisarn OKS-ZŠZ in vzpodbuda k njihovemu proaktivnemu sodelovanju ob zagotavljanju ustreznih sistemskih sredstev za delovanje. Cilj je, da vsaka regijska pisarna spodbudi ustanovitev vsaj ene občinske ali medobčinske športne zveze, ki bo pokrivala interese društev v občinah, kjer le-ta niso interesno povezana.

 

Trenutno deluje 13 regijskih pisarn in OKS-ZŠZ je v prvem polletju delovanja novega vodstva že podpisal pogodbe z regijskimi pisarnami Postojna, Brežice, Nova Gorica, Jesenice, Maribor, Moravske Toplice in Novo mesto. In včeraj jo je na 7.redni seji IO OKS-ZŠZ podpisal tudi s Športno zvezo Ljubljana, ki bo imela sedež na Vodovodni cesti v Ljubljani; vodil pa jo bo Aleš Remih.

 

Pogodbo o delovanju regijske pisarne v Ljubljani sta podpisala  predsednik Športne zveze Ljubljana, mag. Janez Sodržnik in predsednik OKS-ZŠZ, Bogdan Gabrovec.