Novice

Povabilo k oddaji ponudbe

07. avgust 2014 Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih zvez vas poziva k oddaji ponudbe, pripravljene skladno z zahtevami, določenimi za potrebe projekta Team Olympiad.

Team Olympiad je projekt, ki je sofinanciran s strani ESRR ter nacionalnih in regionalnih javnih sredstev Slovenije in Avstrije. Projekta traja od 1.4.2014 do 31.3.2015. V času trajanja projekta bodo z namenom medsebojnega sodelovanja in povezovanja Slovencev in Avstrijcev v obmejnem pasu potekale nove prireditve poimenovane Ekipne olimpijade. V Navedenem obdobju bo v Sloveniji organiziranih 15 prireditev ter 6 v Avstriji.

 

Ekipna olimpijada je športno družabna prireditev, ki spodbuja sodelovanje in medsebojno integracijo. Poleg vpliva na udeležence je pomembna tudi z vidika razvoja turizma, razvoja športa v obmejnem pasu ter dolgoročnega povezovanja Slovencev in Avstrijcev z vključevanjem športa.

 

Za potrebe izvajanja projekta in iger ekipne olimpijade so potrebne majice za organizatorje in sodnike ter nalepke za označevanje športne opreme in rekvizitov.

 

Vodilni partner, OKS-ZŠZ, podaja povabilo k oddaji ponudbe

PROJEKT SLOVENIJA - AVSTRIJA - Ekipna olimpijada - potrebe, sredstva 1 Samolepilne nalepke               št. kosov              velikost

                                                     100                       4x8 cm

                                                     60                         A5

                                                     60                         A4

Majice s potiskom 3 barvnih logotipov

                                                     št. kosov             velikost

                                                     110                      XL

                                                     140                      L

                                                     140                      M

                                                     110                      S

Zainteresirane ponudnike pozivamo, da ponudbo posredujejo najpozneje do torka, 12.8. 2014, na e-naslov: ales.solar[@]olympic.si ali po pošti na naslov: OKS-ZŠZ, Celovška 25, 1000 Ljubljana oz. osebno dostavijo na OKS-ZŠZ (Celovška 25, 1000 Ljubljana). Več informacija na telefonu 051 376 289, ali po e-pošti: ales.solar[@]olympic.si.