Novice

Poziv članicam za posredovanje podatkov

01. oktober 2014 V skladu s pravili OKS-ZŠZ so članice, pred decembrskimi volitvami, dolžne sporočati spremembe podatkov o zvezi ali združenju.

Ker se bliža volilna seja skupščine, ki bo 16. decembra 2014, pozivamo članice, da nam sporočite aktualne podatke v zvezi z vašim članstvom v OKS-ZŠZ (sedež zveze, predsednik zveze, njegov naslov in e-naslov, tel.št. ……).

 

V bazi podatkov o naših članicah smo ugotovili precej takšnih, ki ne veljajo več. V zadnjem obdobju se je zamenjalo kar nekaj vodstev športnih zvez oz. združenj, nekateri ste zamenjali tudi sedež (naslov) in druge kontaktne podatke vaše organizacije, OKS-ZŠZ pa teh podatkov nima.


Posebej vas opozarjamo, da bo vsem članicam OKS-ZŠZ v kratkem posredovan poziv, da predlagajo svoje kandidate za člane skupščine in organov OKS-ZŠZ za mandatno obdobje 2014-2018.


Da bi se izognili kakršni koli možnosti, da katera od članic ne bi bila obveščena o sklicu volilne skupščine in s pozivom za predlaganje svojih kandidatov, vam v priponki posredujemo OBRAZEC, ki ga prosim izpolnite in posredujte na e-naslov info[@]olympic.si.


Prosimo, da podatke posredujete v najkrajšem možnem času, najkasneje pa do petka 10. oktobra 2014.

OBRAZEC_ZA_POSREDOVANJE_PODATKOV.docx225 K