Novice

Predlog kandidatov za člane volilne komisije OKS-ZŠZ

16. april 2014 O OKS-ZŠZ Članom skupščine OKS-ZŠZ je bil posredovan poziv, da predlagajo kandidate za člane volilne komisije OKS-ZŠZ.

Obveščamo vas, da smo na podlagi rokovnika volilnih opravil za izvedbo volilne skupščine OKS-ZŠZ, ki ga je na svoji 32.seji, dne 15.4.2014, sprejel IO OKS-ZŠZ ter na podlagi določil 47. člena pravil OKS-ZŠZ, članom skupščine OKS-ZŠZ posredovali poziv, da predlagajo kandidate za člane volilne komisije OKS-ZŠZ.


Volilna komisija ima tri člane in dva namestnika. Kandidate predlagajo člani skupščine, imenuje pa jih skupščina OKS-ZŠZ. Mandat komisije traja od imenovanja na seji skupščine, ki bo 19. junija 2014, do  imenovanja nove komisije po potrditvi mandatov članom skupščine novega sklica na volilni skupščini, ki bo 16. decembra 2014.

Predlog mora vsebovati:
-    Osebne podatke (ime in priimek kandidata),
-    Kontaktne podatke (naslov bivališča, tel.št., e-pošta)
-    Ime članice OKS-ZŠZ, katere član je predlagani kandidat

Predloge za člane volilne komisije OKS-ZŠZ morajo člani skupščine posredovati po e-pošti na naslov info@olympic.si ali po pošti na naslov Olimpijski komite Slovenije, Združenje športnih zvez, Celovška 25, 1000 Ljubljana, najkasneje do ponedeljka 5. maja 2014.