Novice

Preživite trening s športnikom po vaši izbiri

17. februar 2012 V okviru TV oddaje Migaj raje z nami lahko preživite trening z vašim priljubljenim športnikom in si prislužite ogled olimpijskih iger v Londonu. Tokrat smo se pridružili Janiju Brajkoviču.

Del oddaje Migaj raje z nami, ki je na sporedu vsak zadnji petek v mesecu na RTV SLO 2, je tudi rubrika v kateri lahko preživite trening s športnikom po vaši želji. Med vsemi kandidati smo v prvi prenovljeni oddaji izbrali Aleša Štefeta, ki si je zaželel preživeti trening s kolesarjem Janijem Brajkovičem.

 

Jani je z veseljem sprejel na trening nadebudnega rekreativnega kolesarja Aleša, s katerim sta prevozila 40 kilometrov. Med treningom ni manjkalo zanimivih vprašanj o kolesarstvu, Jani pa je Alešu pomagal tudi z nasveti kako čim bolj optimalno kolesariti. V mrzlem dolenjskem dopoldnevu je Jani z našo ekipo opravil prvi del, sicer štiri urnega treninga.

 

Obojestransko zadovoljstvo se je končalo s prazno zračnico na Aleševem kolesu, katerega po novem krasi Janijev avtogram. Eden najboljših slovenskih kolesarjev je za konec še zaključil, da priprave potekajo odlično ter da že komaj čaka oba vrhunca sezone, Tour de France in olimpijske igre v Londonu.

 

Aleš pa še ni zaključil s sodelovanjem v oddaji Migaj raje z nami, ki bo v tem mesecu na sporedu 24. februarja ob 15.50 ter 25. februarja ob 19.10. Čaka ga namreš še finalni izbor petih finalistov, ki bodo preživeli dneve z njihovimi priljubljenimi športniki. Enega od njih čaka sanjska nagrada, odhod na olimpijske igre v London. Zato nam na e-naslov nagradnaigra[@]olympic.si hitro pišite s katerim športnikom bi se vi radi srečali na njegovem treningu.