Novice

Priznanje MOK-a za leto 2011

19. avgust 2011 Ostale zadeve Področje tokratnega razpisa, ki ga je objavil MOK, se navezuje na »prispevek in odgovornost za razvoj družbeno koristnih programov športa«.

Mednarodni olimpijski komite vsako leto od 1985 dalje, objavi razpis in določi nosilno temo. Za priznanje MOK pa lahko predloge pripravijo vsi nacionalni olimpijski komiteji.

Nagrada za leto 2011 je namenjena posamezniku ali organizaciji, ki je vključena v šport in ima izrazito pomembno vlogo pri razvoju družbeno koristnih, socialno odgovornih in izobraževalnih programov na področju športa.

 

Vse športne zveze, društva in posameznike pozivamo, da predlagajo kandidate za nagrado MOK za leto 2011. Predlogi naj bodo podani v pisni obliki z osebnimi podatki predlaganega kandidata in obrazložitvijo predloga.

 

Priznanje Mednarodnega olimpijskega komiteja  bomo slavnostno podelili 12. oktobra 2011 na prireditvi ob Dnevu Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenja športnih zvez v Ljubljani.

 

Pri izboru bodo upoštevani vsi predlogi, ki bodo na naslov Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez, Celovška 25, 1000 Ljubljana s pripisom »Nagrada MOK«, prispeli najkasneje do četrtka, 8. septembra 2011.