Novice

Projekt Team Olympiad

04. april 2014 Vabimo vas k oddaji ponudb za sodelovanje v projektu Team Olympiad.

Olimpijski  komite  Slovenije - Združenje športnih zvez vodi projekt Team Olympiad v okviru CBC SLO-AT programa. Predviden rok trajanja projekta je od 1.4.2014 do 31.3.2015 in je sofinanciran tudi s strani EU. V sklopu projekta so predvidene različne dejavnosti in vsebine. Projekt je namenjen krepitvi socialne integracije na področju športa in rekreacije. S projektom želimo poseči v ustaljeno prakso organiziranja rekreativnih prireditev in želimo izdelati novi sistem, ki bo omogočal in tudi spodbujal udeležbo vseh starostnih skupin, državljanov Avstrije in Slovenije.


Aktivnosti projekta bodo izvajali zaposleni kadri ter zunanji sodelavci. V projektni dokumentaciji smo predvideli sodelovanje zunanjih izvajalcev pri vsebinskem vodenju aktivnosti projekta ter sodelovanje zunanjih izvajalcev za pomoč pri evalvaciji, finančnem vodenju in poročanju projekta.

Vse zainteresirane ponudnike pozivamo, da na naslov Olimpijski  komite  Slovenije - Združenje športnih zvez, Celovška c. 25, 1000 Ljubljana do vključno 14.4.2014 posredujejo pisno ponudbo z natančnim opisom dosedanjih izkušenj in referenc ter cenovno ponudbo za izvajanje storitev. Povabilo k oddaji ponudbe je objavljeno na sedežu vodilnega partnerja, kjer je zainteresiranim kandidatom na razpolago tudi celotna projektna dokumentacija projekta Team Olympiad. Z izbranimi izvajalci bomo pogodbo sklenili takoj po izvedenem izboru.

Za vse dodatne informacije se obrnite na gospo Dragico Koželj, telefon 01 230 60 06, ali po e pošti dragica.kozelj@olympic.si. 

Povabilo_k_oddaji_ponudb.pdf262 K