Novice

Razpis za enkratno sofinanciranje programov mladim športnikom in športnicam U-21

29. september 2014 Vrhunski Šport V sredo, 1. oktobra 2014, se izteka Razpis za pridobitev sredstev enkratnega sofinanciranja programov mladim športnikom in športnicam U-21 v Republiki Sloveniji za šolsko/študijsko leto 2014/2015.

Pravico za dodelitev sredstev za sofinanciranje programov imajo športniki in športnice, ki imajo status vrhunskega športnika, to je status perspektivnega, mednarodnega ali svetovnega razreda po veljavnem Seznamu kategoriziranih športnikov v Republiki Sloveniji, ki ga izdaja OKS in so bili v tekočem koledarskem letu mlajši od 21 let. Sredstva so namenjena športnikom, ki živijo v težjih socialnih razmerah in prihajajo iz okolja, kjer ne dobijo zadostne finančne podpore za izvedbo vadbenih programov. Pravico do sredstev nimajo štipendisti OKS in prejemniki sredstev sklada vrhunskih športnikov ter v državni upravi zaposleni športniki.


Pogoji, merila, roki in vsa ostala dokumentacija so navedeni v razpisu. Za vse dodatne  informacije lahko pokličite oddelek Komisije športnikov pri OKS na tel. št. 01 230 60 39 ali pišite na ks[@]olympic.si.


Vloge morajo kandidati oddati do 1.oktobra 2014 na predpisanem obrazcu, ki je dostopen na spletni strani Olimpijskega komiteja Slovenije http://www.olympic.si/sportna-kariera/komisija-sportnikov/ in jo ustrezno izpolniti.


Vlogo je potrebno natisniti, podpisati (na vlogi za pridobitev sredstev za enkratno sofinanciranje mora biti tudi podpis in žig nacionalne panožne športne zveze) in jo skupaj s prilogami posredovati na spodnji naslov v predpisanem razpisnem roku:


Olimpijski komite Slovenije
Komisija športnikov
Celovška 25
1000 Ljubljana
s pripisom » enkratno sofinanciranje programov U-21«

 

Za pravočasno se štejejo vloge, ki so bile oddane na pošto zadnji dan roka za oddajo vloge s priporočeno pošiljko. Potrdilo o vpisu lahko kandidati priložijo po poteku roka, vendar najkasneje v 3 dneh po vpisu.

 

V priponkah si lahko ogledate v priponkah:

VLOGA_za_enkratno_sofinaciranje_programov_U-21.docx16.7 K
RAZPIS_KS_OKS_za_U-21.docx41 K
PRAVILNIK_KS_OKS_za_U-21.docx43 K