Novice

Rogaška d.d. nov član slovenske olimpijske družine

24. junij 2011 Olimpijski marketing V uvodu 29. zasedanja skupščine OKS - ZŠZ je bila podpisana partnerska pogodba med Rogaško d.d. in krovno športno organizacijo v Sloveniji.

Steklarna Rogaška d.d., eden izmed vodilnih proizvajalcev kristalnih izdelkov na svetu, blagovno znamko Rogaška pa na svojem področju uvrščajo na najvišji nivo, tako s kakovostjo, tradicijo kot tudi inovativnostjo v obliki je, s podpisom partnerske pogodbe z Olimpijskim komitejem Slovenije, postala članica  olimpijske družine.

 

V Rogaški razvijajo uveljavljene kristalne serije za ljubitelje klasike, serije trendovske drznosti, s pridihom sodobnega minimalizma, serije s šarmom aristokratske plemenitosti, namensko in strokovno razvite serije ter umetniško orientirane maloserijske kose priznanih oblikovalcev. Pod blagovno znamko Rogaška najdemo tudi izdelke, oblikovane po posebnih željah ter bogat darilni program, kot so npr. protokolarna in poslovna darila, športna in kulturna priznanja in še bi lahko naštevali.

Steklarna Rogaška za svojo promocijo veliko pozornosti namenja sponzorstvu različnih izbranih dogodkov na gospodarskem, kulturnem in še posebej na športnem področju. Sponzorstva temeljijo na prepoznavnosti in statusu izvirne slovenske blagovne znamke s tradicijo, kar je pri partnerjih izjemno cenjeno.

 

Patnerso pogodbo med Rogaško d.d. in OKS - ZŠZ sta podpisala direktor prodaje Rogaške Matija Novak in predsednik OKS – ZŠZ Janez Kocijančič.